Vasárnapi villámebéd. Amilyen gyorsan elkészült, annyira nagyon finom lett.
Hozzávalók:
- 1 doboz vörösbab konzerv (családi méretű)
- 3 db babérlevél
- kolbász
- őrölt feketebors
- 2 csapott teáskanál őrölt pirospaprika
- 2 kávéskanál barna cukor
- 2 púpozott evőkanál tejföl
- 2 csapott evőkanál liszt
- 3 dl tej
- kb. 1 evőkanál ecet
- A babot a levével együtt melegíteni kezdtem.
- Belekerült a babérlevél, a karikára vágott kolbász, a pirospaprika, pici cukor, őrölt bors, és egy kevés víz.
- Pár percig forraltam, közben a lisztből, a tejfölből és a tejből habarást készítettem.
- A habarással besűrítettem, és néhány percig alacsony hőfokon főztem.
- Tálalás előtt ecettel ízesítettem.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése