Bio zöldségekből készült ez az intenzív ízű, pikáns saláta. Sültek mellé köretnek, vagy akár önmagában is nagyon finom.
Hozzávalók:
- 6 db cékla
- 3 db alma
Hozzávalók a szószhoz:
- 1 nagy doboz zsírszegény tejföl (375 gramm)
- 1 kis doboz natúr joghurt (125 gramm)
- 2 evőkanál mustár
- 2 evőkanál méz
- 1 citrom frissen facsart leve
- egy csipet só
- kevés őrölt fehérbors
Elkészítés:
- A céklát és az almát meghámoztam, megtisztítottam, majd lereszeltem.
- A szószt a fenti hozzávalókból elkészítettem, alaposan elkevertem, majd a céklás almára öntöttem és összeforgattam. Hűtőszekrényben érleltem néhány órát tálalás előtt.
Nagyon, nagyon finom, nem tudjuk megunni ezt a salátát!
VálaszTörlésKöszönjük a receptet!
Takács Márta
Örülök, hogy ízlett. :-)
VálaszTörlés