Gyors és egyszerű csirkés finomság.
Hozzávalók:
- csirkemell
- olívaolaj
- vöröshagyma
- fokhagyma
- konzerv kukorica
- kevés száraz fehérbor
- tejföl
- kevés liszt
- só, bors
- só- és adalékszermentes ételízesítő
Elkészítés:
- A húst megtisztítottam és kockákra vágtam.
- Az apróra kockázott vöröshagymát kevés olívaolajon megdinszteltem, majd rászórtam a húst és gyakran kevergetve átsütöttem.
- Adtam hozzá zúzott fokhagymát, só- és adalékszermentes ételízesítőt, sóztam, borsoztam, öntöttem alá egy kevés száraz fehérbort, és fedő alatt megfőztem.
- Amikor a hús megfőtt, beleszórtam a konzerv kukoricát (levével együtt), majd kevés liszttel kikevert tejföllel besűrítettem. Pár perc forralás után kifőtt tésztával tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése