A spenót és a hal merész párosítása meglepően finom. Jó sok fokhagymával az igazi.
Hozzávalók:
- 3 doboz konzerv hal (két tonhal és egy makréla)
- 30 dkg fagyasztott spenót
- 8 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejszín
- 2 evőkanál tejföl
- egy kevés reszelt szerecsendió
- frissen őrölt tarkabors
Elkészítés:
- A halat - miután az olaj nagy részét leöntöttem róla - a spenóttal fedő alatt párolni kezdtem. Amikor felforrt, hozzáadtam a zúzott fokhagymát és a borsot, majd kb. 10 percig pároltam.
- Végül tejszínnel és tejföllel dúsítottam, reszeltem bele egy pici szerecsendiót, és pár perc összeforralás után tésztára szedve tálaltam.
Kedves Magdi, nekem nagyon tetszik ez a halas-spenótos tészta! Ki is fogom próbálni, spenóttal még nem csináltam:)
VálaszTörlésKérlek, nézzél be hozzám, egy blogjátékra invitálnálak meg!:)
Kedves Roza! Köszönöm szépen, remélem nem haragszol meg, ha megszakítom a láncot.
VálaszTörlés