Egyszerű sült csirkecomb egy kis gombával megbolondítva. Néhány perces előkészítés után csak bedobjuk a sütőbe, és míg sül, elkészítjük hozzá a köretet.
- egész csirkecomb
- vöröshagyma
- fokhagyma
- paradicsom
- csiperkegomba
- só
- bors
- grillcsirke fűszerkeverék (adalékanyagmentes)
Elkészítés:
- A gombát, a vöröshagymát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd karikára vágjuk.
- A csirkecombokat megmossuk, majd olajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, megszórjuk frissen őrölt borssal, kevés sóval és a fűszerkeverékkel. Rászórjuk a karikára vágott gombát, hagymát és paradicsomot, valamint a fokhagymagerezdeket. Végül egy nagyon kevés vizet öntünk alá.
- A tepsit befedjük alufóliával, majd a 180-190 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 45 perc sülés után levesszük a tepsiről a fóliát, és pirosra sütjük a húst.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése